Airbnb Rengøring fra 305,-

Hos RenRen.dk har vi pt. 3 forskellige Rengørings og Klargøringspakker i forbindelse med din Airbnb udlejning
- eller udlejning gennem andre udlejnings sider.

1 Timers Rengøring & Klargøring til 305 Kr.

1,5 Timers Rengøring & Klargøring til 414 Kr.

2,5 Timers Rengøring & Klargøring til 514 Kr.

Nedenfor kan du se, hvordan du ændre dit rengøringsgebyr på din Airbnb profil, sådan at Gæsten kommer til at betale hele processen.

Eksempel

Lejligheden her, har et rengøringsgebyr på 65€, svarende til 485,- DKK.

airbnb rengøringsgebyr

Du vil derfor kunne få 1 times Rengøring og Klargøring til 305,- hvis dit rengøringsgebyr er på 485,- (og selv beholde de sidste overskydende 180,-) eller du kan vælge at lægge 29,- af egen lommen, oven i dit rengøringsgebyr på 485,-, og dermed købe 2,5 timers Rengøring og Klargøring til 499,-, hvoraf det hele er betalt af gæsten, minus de 29 kroner. 

Du kan booke de forskellige services via dette link

 

Når du vælger at udleje din bolig igennem airbnb, har du muligheden for at prissætte din bolig efter eget ønske, ligesom du kan fastsætte dit eget rengøringsgebyr, som gæsten skal betale, udover selve lejen.

Dvs. rengøringsgebyret får du udbetalt oven i din lejepris, hvilket vil gøre det mere eller mindre omkostningsfrit for dig som udlejer, at bruge RenRen.dk. Nedenfor kan du se, hvordan du fastsætter dit rengøringsgebyr.

Sådan gør du:

*Log ind på din airbnb-Profil.

*Øverst vælger du fanen ”Vært”

*I drop-down menuen vælger du ”Administrere Opslag”

*Klik på dit Boligopslag

*I venstre side af menuen vælger du ”Prissætning”

*Scroll ned til ”Ekstra Prissætningsmuligheder”

*Sæt flueben i ”Rengøringsgebyr”

*Indsæt prisen for dit Rengøringsgebyr, som gæsten skal betale 

*Rengøringsgebyret skal både dække selve den fysiske rengøring af lejligheden samt klargøringen (fold af håndklæder, strygning af sengetøj, skift af stearinlys, og alle de små ting som kommer udover at gøre fysisk rent). Samtidig skal rengøringsgebyret også dække indkøb af rengøringsmidler og vaskepulver samt vask af klude, gulvmoppe mv.

Overvej derfor, om du har sat dit rengøringsgebyr for lavt?

Ville du selv gøre rent for det beløb, du har indtastet?

Overvej også at et højt rengøringsgebyr sender et andet signal til potentielle gæster, end et lavt rengøringsgebyr gør, ligesom det også er et anderledes klientel af gæster der vælger at booke din bolig.

Nøjagtig på samme måde, som en billig overnatningspris på et hotel tiltrækker en bestemt kundegruppe og sender et bestemt signal, så sender et lavt rengøringsgebyr også et bestemt signal og tiltrækker en bestemt målgruppe af rejsende.

Er du i tvivl om, hvorvidt dit rengøringsgebyr er for lavt eller for højt, så prøv dig frem – du kan altid ændre dit gebyr med få klik og med øjeblikkelig virkning via din egen airbnb profil.