Hvordan bliver jeg Hjælper hos RenRen.dk?

Hvis du gerne vil være RenRen Hjælper, kan du enten oprette dig via dette link eller sende en mail til annelis@renren.dk
- uanset hvilken mulighed du vælger, er forløbet efterfølgende ens og som beskrevet nedenfor.


Når du har registreret dig som Hjælper via ovenstående link, skal du huske at godkende din registrering via den automail du modtager. Tjek eventuelt din spam mappe hvis du ikke kan se mailen i din indboks.
(Dette er en sikkerhedsfornstaltning for dig, sådan at din vrede veninde eller fulde bekendskaber ikke kan sidde og tilmelde din email adresse alt muligt "sjovt" som du ikke selv har lyst til at være en del af)

I mailen, der har overskriften "Ja Tak! Jeg vil gerne være RenRen Hjælper" er der en EN STOR GRØN KNAP hvorpå der står "Bekræft din email adresse"

Først når du har godkendt din email adresse, kan du logge ind på RenRen.dk og oprette din Hjælper profil.

Her skal du indsætte et velligende billede af dig selv (så Kunderne ved hvem der kommer ud og gør rent hos dem) ligesom du skal beskrive dig selv i din profiltekst. Hvad er du god til? Hvad elsker du at gøre rent? Hvad er det værste du nogensinde har gjort rent? Har du tidligere erfaring med rengøring? Er du bange for feks. hunde? Vil du gøre rent mens Kunden feks. er hjemme/tilstæde i bygningen?

Herefter skal du vælge hvilket geografisk område du vil gøre rent i - altså hvor langt vil du cykle, gå, kører, tage bus mv. fra din bopæl til et eventuelt job. Når du har sat din geografiske afstand, vil du KUN modtage bookninger fra Kunder der bor i dit geografiske område.

Til sidst skal du se på din kalender. Bloker de datoer du IKKE kan arbejde, så langt ud i fremtiden som muligt, sådan at du ikke modtager bookninger på dage hvor du ikke kan arbejde - det er der ingen der tjener penge på alligevel.

Når du har udfyldt hele din profil, sendes den til gennemgang hos RenRen.dk (Anne Lis) som typisk har den tjekket igennem i løbet af 24/48 timer og så er du online.

Senere, når du får din første bookning, og inden du sendes ud til en Kunde, skal RenRen.dk have modtaget en kopi af din straffeattest. Den kan bestilles gratis og på få dage via dette link.

Som Hjælper hos RenRen.dk, er du altid garanteret 130 Kr. udbetalt herfra.
- din endelige indkomst afhænger af dit personlige fradrag, som vi naturligvis ikke har nogen indflydelse på.

Har du spørgsmål?

Så skriv til Anne Lis på annelis@renren.dk