Alt Om RenRen Nøglehåndtering

Uanset om du skal give en nøgle til en Gæst du har udlejet dit lejlighed eller dit sommerhus til, eller om du blot står og skal give en nøgle til håndværkerne, svigermoderen eller rengøringshjælpen som kommer mens du er på arbejde, så er en af vores Hjælpere klar.

Når nøglen overdrages, møder vi modtageren med et smil, vi giver dem nøglerne og svarer på deres spørgsmål, i det omfang vi kan.

Priserne starter ved 140,- kr. - Du kan booke en Nøglehåndtering her

Vigtigt: Vores Hjælper vil være på adressen 15 minutter før nøglen skal overdrages. Er personen ikke ankommet 45 minutter efter det aftalte tidspunkt, skal der betales yderligere 140 Kr. pr. ekstra påbegyndt time. Det er derfor rigtig vigtigt, at du har en klar og realistisk aftale med din gæst omkring ankomsttidspunktet før du booker en Nøglehåndtering. Vores Hjælpere venter max i 4 timer på din gæst (så frem de har mulighed for det)

Når nøglen er afleveret, kan RenRen IVS ikke længere holdes ansvarlige for nøglen.

 

Hvorfor booke en RenRen Nøglehåndtering?

Der er mange gode grunde til at overlade Nøglehåndteringen til en af vores Hjælpere, nedenfor har vi samlet et par stykker. 

Fleksible Ankomsttider

Vores Hjælpere kan mødes med din Gæst (håndværker, svigermor, rengøringshjælp etc.) uanset deres ankomsttidspunkt. Så selv om du måske er på arbejde, ude at rejse eller sover, så kan andre stadig få adgang til dig bolig.

Lokal Stedsans

Alle vores Hjælpere er fra netop dit lokalområde og ved, hvor man får den bedste burger i byen, hvor gæsten kan leje en cykel, hvilket mikrobryggeri der er et besøg værd, hvor den bedste legeplads er og alle de lokale røverhistorier, som kun én med rødder i byen kender. 

Hjertevarme

At blive mødt og budt velkommen af et smilende ansigt er første skridt mod en succesfuld bookning, specielt efter en lang dags rejsen, hvilket er, hvad de fleste Gæster har bag sig. En god start på noget nyt er vejen til et godt ophold og glade mennesker, også for din Gæst. 

RenRen Nøgleaflevering