Alt Om RenRen Rengøring

Rengøring og Klargøring med en af vores energiske Hjælpere, er absolut en af de bedste løsninger, uanset om du leder efter rengøring af din udlejningsbolig, dit firma eller dit private hjem.

Hvis tiden, lysten eller overskudet ikke er der, så lad en af vores Hjælpere gøre arbejdet og husk, at du kan trække lønnen til arbejdstimerne fra, via det Håndværkerfradraget, som blev lavet permanent på den nye finanslov for 2018.

Den Hjælper du vælger at booke, vil bruge minimum 60 minutter på at få dit hjem til at fremstå klart, rent og åbent. I bookningforløbet kan du tilføje kommentarer, såsom hvor Hjælperen finder støvsugeren, hvor rengøringsartiklerne gemmer sig og hvor de beskidte håndklæder skal lægges etc. 

Husk, at du selv bestemmer hvilken Hjælper du booker til din rengøring.

Priserne starter ved kun 299 ,- kr. - Book din RenRen Rengøring her.

Bemærk; Nøglehåndtering er ikke inkluderet i dette tilbud, men kan tilføjes senere.

Verificering

Vi sørger for at alle vores RenRen Hjælpere har oprettet en solid og fyldestgørende profil med verificering af Kørekort, Pas, Straffeattest, E-mail, Telefonnummer mv. så du altid ved, hvem det er du lukker ind i dit hjem.  

Nem og Sikker Betaling

Med RenRen undgår du sort arbejde, akavede situationer med kontant betaling og der sker ingen udbetaling før arbejdet er udført. Med få enkle klik kan du nemt og sikkert betale online via vores sikre kreditkortsbetalingssløsning med kryptering - OG du kan trække arbejdstimerne fra, via Håndværkerfradraget. Helt lovligt.

Passion

Alle vores RenRen Hjælpere har en passion for rengøring, og for detaljerne der sætter prikken over i'et ved enhver bookning. Dét er vores garanti og vi glæder os til at hjælpe dig!

RenRen Klarøring