Hvem står bag RenRen?

Ja, hvem er vi?

RenRen.dk består af 3 passionerede, stolte stiftere, et fantastiske internationalt team af de bedste og mest nørdede kodere, de farverigeste, skarpeste og mest kreative grafiske designere og naturligvis, rygraden bag os alle; vores helt fantastiske-uundværlige-detaljeorienterede-rengøringsnørdede-eksperter, RenRen Hjælperne!

Martine Carlsen

Maria Carlsen - RenRenFørst har vi Martine Carlsen - vores fantastisk dygtige grafiske designer. Uden hende ville RenRen.dk bare være en knaldgod idé på en kedelig funktionel platform og ikke en dyt mere. 

Martine er den allerførste Danske Grafiske Designer, som har designet og tegnet for Walt Disney. Altså ikke for Walt Disney i egen høje person, for han døde i 1966, omkring det tidspunkt hvor Martine var født, men hun har designet og tegnet for Walt Disney Studio, og dét er ret blæret, synes vi! Martine er også en af de få, men hardcore, kvindelige App-designere, som virkelig elsker at lave Apps - så dér har du hendes næste opgave for RenRen.dk (så snart vi får flere penge....!) Martine elsker sine katte, og alt hvad der har med katte at gøre, Apple produkter, hendes lille hus og så selvfølgelig RenRen.dk

Per Meldgaard

Per Meldgaard - RenRenSå har vi Per Meldgaard - Danmarks ukronede IT-Troldmand, uden ham ville RenRen.dk stadigvæk være en knaldgod idé i en giga tung fil, fyldt med Excel-regneark og tonsvis af pink post-its på et gammelt brugt skrivebord!

Per har arbejdet med computere og koder siden floppy-disketten havde sine kronede dage. Han er også en af de tre co-foundere af den børsnoterede take-away-portal, Just-Eat.com, som de fleste danskere har brugt til at bestille tømmermændsmad på - hvad han ikke kan skabe med #, plugins, koder, et tastatur og mærkelige tegn på en sortblå skærm, er ikke værd at skrive om her! Per har en smadder smart bil med samme farve som hans fantastiske hår. Han elsker kaffe, lakrids, vin, sin lille familie og alt hvad der har en elektrisk forbindelse - specielt ure og Lotus biler. Per er medstifter af RenRen.dk.

Jakob Andersen

Jakob Andersen - RenRenOg dernæst Jakob Andersen, vores helt fantastiske og total uundværelige koder, som ene og alene kan tage æren for, at du kan surfe rundt på RenRen.dk

Jakob legede koder med sin koder Far, på en gigantisk grå PC, længe før han overhoved vidste hvad en koder var. Jakob kommer fra Nordjylland, fra en lille bitte by der kun kan ses hvis du zoomer til ekstremerne på Google Maps, og er derfor beskedenheden selv, men lad os bare sige i alt fortrolighed, at udover at være god til at kode, så er Jakob også virkelig virkelig VIRKELIG god til at finde ting som er gemt eller blevet væk, hovedsageligt på nettet. Jakob bor i Marbella, Spanien med sin smukke kone og 3 dejlige børn, han kører rundt i en gigantisk Volvo familiecontainer, elsker kød og bruger alt sin fritid på sin familie. Jakob er medstifter af RenRen.dk

Anne Lis Toft

Anne Lis Toft - RenRenSidst men ikke mindst har vi Anne Lis Toft - en freelance Radio-Journalist med en virkelig stor passion for detaljer, rengøring, vedligeholdelse, og alt hvad der har med udlejning og deleøkonomi at gøre. Det er hende med den knaldgode idé, de mange pink post-its, Excel-regneark og det brugte skrivebord!

Anne Lis startede med at gøre rent og skrubbe gulve (på knæ!) hos de rige i Risskov, mens hun gik på Århus Købmandsskole i 1996. I 2011 flyttede hun til Marbella (Spanien), men livet som freelance journalist var ikke særlig lukrativt, da det spanske sprog ikke var at finde i hendes ordforråd. Derfor lejede og møblerede Anne Lis et par tomme lejligheder og videreudlejede dem til turister via airbnb. Hendes udlejer så en forretningsidé, og i løbet af kort tid udlejede hun også hans lejligheder. På kort tid blev hendes arbejdsopgaver firedoblet med hundredevis af bookninger, Excel-regneark, vasketøj i gigantiske bunker og detaljeret klargøring og rengøring af hver enkel lejlighed - og uden helt at vide det, blev RenRen.dk skabt. Anne Lis elsker loppemarkeder, hjerterum, mågestel, at hike og coca cola light. Anne Lis er stifteren af RenRen.dk.

Vores Fantastiske RenRen Hjælpere

Nu tror du måske, at det er alt, dette er RenRen.dk - men det er det IKKE! Langt fra! Vi har slet ikke nævnt den bedste del af vores virksomhed endnu, rygraden bag os alle, grunden til at vi eksisterer; de fantastiske-uundværlige-detaljeorienterede-rengøringsnørdede-eksperter, RenRen Hjælperne!

Se dem alle ved at klikke her - vi glæder os til at hjælpe dig!