5 stjerner baseret på 30 Anbefalinger
4/4 Verifikationer
139 Rengøringer
43 Nøgleafleveringer
30 Anbefalinger
Lotte H. 27-07-2018

Fantastisk service. Kan varmt anbefales.

Josefine L. 09-07-2018

Anne Lis er sublim til sit arbejde!

Esben G. 20-05-2018

Perfekt som altid

Maria I. 01-05-2018

Altså en fornøjelse at få besøg af Anna Lis. Perfekt rengøring! Tak.

Esben G. 17-04-2018

Ann Lis er et særdeles dygtigt og kompetent menneske som det hele vejen igennem er en fornøjelse at samarbejde med. Hun er noget helt særligt.

Josefine D. 17-04-2018

Anne Lis har flere gange gjort rent for mig i forbindelse med Airbnb-udlejning, og jeg var derfor slet ikke i tvivl om, at jeg ville have hende til at stå for vores fraflytningsrengøring. Anne Lis var super hurtig til at svare på min henvendelse, som altid nem at kommunikere med, og man fornemmer tydeligt, at hun sætter en ære i at gøre sit arbejde grundigt. Vores kommunikation glippede lidt ift., hvilke produkter/redskaber hun skulle bruge i lejligheden, hvilket resulterede i, at hun måtte gøre lejligheden ren med et meget basic udvalg af produkter, men det klarede hun i superstil og uden sure miner (tusind tak!). Lejligheden blev godkendt, og vi er meget tilfredse med hendes hjælp. Klar anbefaling herfra.

Esben G. 16-12-2017

Det er en fornøjelse at samarbejde med Anne Lis. Hun er fremragende til sit arbejde.

Hannu V. 03-02-2018

Anne Lis yder altid et yderst tilfredsstillende arbejde hos os. Vi føler os altid 100% trygge, når vi har booket rengøring hos Anne Lis

Hannu V. 23-11-2017

Alt er tip top!

Hanne J. 18-11-2017

Jeg har aldrig set en sådan rengøring den var perfekt til fingerspdserne. Anne var en behagelig og venlig person. Så hvis i vil have et rent hjem så ring til Ren Ren.

Beskriv dig selv

BEMÆRK:

Jeg er den Stolte Stifter af RenRen.dk og min profil kommer derfor op uanset hvor i Danmark du søger en Hjælper.Og jeg hjælper dig rigtig gerne med rengøring - men helst vil jeg hjælpe dig til at booke en af mine rigtig dygtige og arbejdsivrige Hjælpere, så de kan tjene penge og jeg kan bruge min tid på at videreudvikle RenRen.dk, til glæde for os alle.Jeg gør desuden IKKE rent, mens Kunder eller Gæster er tilstede i ejendommen. Bookninger der ikke opfylder dette, kan blive afvist.

Hejsa!Jeg hedder Anne Lis Toft og jeg er en af stifterne af RenRen.dk - jeg har haft en passion for rengøring, klargøring og detaljer siden jeg som 3 årig fik mit første strygebræt (med blå elefanter på betrækket) af min Mormor.Jeg kommer fra en stor gammel Jysk familie, med nogle ret seje Jyske kvinder på stamtræet - jeg har altid arbejdet fra jeg var helt lille, men når man er lille føles det ikke som om man arbejder, det føles som om man hjælper Far og Mor, så dét var dét jeg og alle mine søskende gjorde.Da jeg var 13 år gammel, stod jeg for hele min families vasketøj (Far, Mor og 6 børn) og jeg elskede det!Som 14 årig, fik jeg mit første rigtig arbejde i Bilka, Tilst, som ungarbejder. Dengang lukkede Bilka kl. 20.00. Da jeg kom på HHx i 1996, arbejdet jeg først som morgenopfylder med at fylde varer op ved kasselinjen, så i skole og efter skole tilbage til Bilka, hvor jeg var ungarbejder i Textil afdelingen. Jeg tjente kassen og følte mig som Joachim Von And!I min fritid var jeg KFUK Spejder samtidig med at jeg gjorde rent hos flere forskellige familier i Risskov området - her opdaget jeg hvor super tilfredsstillende det var, at ankomme til noget som var beskidt og efterlade det rent.

Anerkendelsen der fulgte, for et godt stykke arbejde, var tættere på, når jeg gjorde rent privat i 4 timer end den var når jeg havde lagt 12 timer i Bilka. Tankevækkende.Mange år senere blev jeg bartender, og min ende af baren, var altid den reneste og mest ryddelige - der er bare ikke noget mere irriterende, end at få de sidste 10 drinks til at sidde fast på ærmet af ens fine nye kjole!

- og på baggrund af ovenstående, fandt jeg i 2011 min hylde i livet.Jeg har altid haft en passion for at gøre tingene korrekt fra starten af, og det var egentlig sådan at jeg kom i gang med RenRen.dk - efter et par år og omveje i London, København, Marbella, Kapsabet (Kenya) og nu Aarhus.Jeg glæder mig til at hjælpe dig - og hvis der er noget du syntes ikke fungere optimalt eller som kan gøres bedre, nemmere, mere brugervenligt eller mere enkelt, så hører jeg rigtig rigtig gerne fra dig!Konstruktiv kritik er altid velkommen!

Du kan fange mig på annelis@renren.dkInformation
Rengøringer
Nøgleafleveringer
Jeg taler Danish, English
Verificering
E-mail
Facebook
Google
Linked In