Om RenRen

RenRen.dk er mere eller mindre airbnb for rengøring. 

Hvis du kender til den deleøkonomiske platform airbnb og deres måde at forbinde ejere af udlejningsboliger med verificeret potentielle gæster fra hele verden, så har du en ret god idé om, hvad det er, vi laver her hos RenRen.dk. Hvis ikke, så håber vi, at de næste par linjer vil gøre det hele mere forståeligt for dig. 

airbnb er som nævnt en deleøkonomisk platform (eller platforms økonomisk, afhængig af hvordan du ser på det) hvor ejere af sommerhuse, både, udlejningslejligheder og indehavere af ekstra værelser, kan finde og udleje deres boliger til interesserede gæster fra hele verden, i en kortere periode. airbnb er altså ikke til lange bookninger med lejekontrakt, men til korte ferie- og forretningsudlejninger. 

RenRen.dk fungere på samme måde, vi hjælper alle der har brug for rengøringshjælp, med at finde den bedst egnede Hjælper til netop dén type rengøring du har brug for. Alle vores Hjælpere er verificerede, får en fair og solid løn og er samtidig en del af et fællesskab, selv om de arbejder individuelt.

Ved at bruge en af vores registrerede Hjælpere, kan du trække lønnen til Hjælperne, fra via Håndværkerfradraget som blev lavet permanent ved Finanslovsforliget for 2018.

About RenRen